Go to Top
  Bel ons direct: +31 (0)546 - 67 10 31 

Nieuwe site Hoogveld Sonderingen

Het is zover!
De nieuwe site is online!
Nu te bekijken op www.sondeerbedrijf.nl

Wat is er vernieuwd
De nieuwe site: www.sondeerbedrijf.nl is een combinatie geworden van de oude website (www.sondeerwagen.nl) met alle informatie over sonderen, advies en milieu, en de actuele berichten en projecten van de blogsite. De komende maanden blijft de oude site nog even online, daarna zal deze site www.sondeerbedrijf.nl vindbaar zijn via www.sondeerwagen.nl. Het mailadres info@sondeerwagen.nl blijft hetzelfde.

Social Media
Deze nieuwe site www.sondeerbedrijf.nl is volledig gericht op social media. Vanuit de homepage kun je rechtstreeks naar de facebookpagina, twitter, linkedin, youtube, flickr en rss. Ook kun je alle pagina's en blogberichten delen via de social media buttons.

Wat is nog meer nieuw?
Op deze site is een portfolio te zien, met een greep uit de vele projecten van Hoogveld Sonderingen. De eerste projecten zijn nu gepresenteerd, met tekst en foto's. In de komende tijd zullen deze verder aangevuld worden.
Ook is er een overzicht van het sondeermaterieel, variƫrend van een unimog, tot een sondeerponton en een spoorvoertuig.

Vragen, opmerkingen of suggesties?
Deze site blijft in ontwikkeling. Wij zijn benieuwd naar uw reacties op onze nieuwe site. Suggesties voor verbetering of aanvulling zijn ook van harte welkom.

Op de hoogte blijven van de nieuwtjes en ontwikkelingen?
Volg Hoogveld Sonderingen ook via facebook, twitter of linkedin.

Veel dank aan Robbert Ravensbergen, voor de ontwikkeling, goede adviezen, flexibiliteit en goede service.

, , , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie